News Flash:

Directia de Asistenta Sociala Timisoara are un nou director general. Esztero Emese i-a luat locul Rodicai Surducan

1 Februarie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM

Din 1 februarie, Directia de Asistenta Sociala Timisoara va avea un nou director general, interimar. Este vorba despre Esztero Emese care vine in locul Rodicai Surducan.
 
 
Functia de director interimar Directiei de Asistenta Sociala Timisoara va fi preluata de Esztero Emese. Aceasta lucreaza in cadrul Directiei de Asistenta Sociala Timisoara de 21 de ani, iar de trei ani coordoneaza Serviciul Management de caz pentru copil si familie. Este absolventa a Facultatii de Asistenta Sociala si detine un master in Supervizare in sanatate mintala si asistenta sociala.

Esztero Emese va ocupa functia de director interimar pana la organizarea unui concurs deschis pentru ocuparea acestui post. Ea a venit in locul Rodicai Surducan, care detinea aceasta functie din 2017.

Va reamintim, Directia de Asistenta Sociala Comunitara a Primariei Timisoara a fost condusa anterior de Maria Stoianov, pana in 2017, cand consilierii locali au fost de acord cu o propunere venita din partea Executivului municipalitatii, aceea de a desfiinta structurile care coordonau activitatea de asistenta sociala si de a crea o directie noua in primarie. In fruntea noii structuri a fost pusa Rodica Surducan, fosta sotie a lui Dorel Cojan, cel care ocupa de ani buni functia de sef al Politie Locale Timisoara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007093 (s)