News Flash:

O singura oferta pentru reabilitarea exteriorului Muzeului „Corneliu Miklosi”, parte din marea investitie MultipleXity

2 Februarie 2022
286 Vizualizari | 0 Comentarii
MultipleXity

O singura oferta la licitatia lansata de Primaria Municipiului Timisoara pentru desemnarea executantului lucrarilor de reabilitare a zonei exterioare a Muzeului „Corneliu Miklosi”, parte din viitorul Centru de Arta, Tehnologie si Experiment - MultipleXity.
 
 
Singura oferta la licitatia lansata de Primaria Timisoara a fost depusa de asocierea de firme ROGERA PREST COM SRL (Leader) si ROGERA SRL. Conform lege5.ro, ROGERA PREST COM SRL este o firma de peisagistica din Chisoda, judetul Timis. In 2020, aceasta avea 84 de angajati, un profit de peste 3 milioane de lei si datorii de 5,1 milioane lei. ROGERA SRL este tot din Chisoda; in 2020 avea 21 de angajati, un profit de 1,7 milioane de lei si datorii de peste 1,4 milioane de lei.

Faza I prevede reabilitarea ansamblului exterior Muzeului „Corneliu Miklosi” „pentru a-i pastra caracterul tehnic, inclusiv toate elementele aferente sinelor de tramvai”. Peste 2400 de mp de pavaj vor fi modernizati cu piatra naturala. Vor fi amenajati si 1012 mp de suprafata vegetala, iar pe 857 de mp vor fi plantate graminee si plante perene. Cei trei pini maturi care se afla deja acolo, nu vor fi taiati. Pe langa acestia, se vor mai planta alti 19 arbori. Conform celor de la PMT, vor fi modernizate si mobilierul si iluminatul.

Valoarea estimata a lucrarii depaseste 2 milioane de lei, fara TVA. Reabilitarea face parte din proiectul Centrul pentru Arta, Tehnologie si Experiment, MultipleXity, „perla” din dosarul de candidatura la titlul de Capitala Culturala Europeana despre care se vorbeste de cativa ani.

Marea lucrare de infrastructura pentru Timisoara Capitala Culturala Europeana a intrat in proiectare inca din vara anului 2020. Pentru reabilitarea exteriorului muzeului de pe Take Ionescu, Primaria Timisoara a inceput sa caute un constructor inca de la finalul anului trecut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006132 (s)