News Flash:

„Tarife de parcare mult mai prietenoase”, la Aeroportul International Timisoara

1 Februarie 2022
288 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

De la 1 februarie, vor exista noi tarife de parcare la Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara (AIT). Sunt peste 600 de locuri (P1, P2 si P3), iar daca alegeti sa stationati o ora, veti plati 5 lei. Parcarile P2 si P3 sunt destinate administratiei si pasagerilor care stationeaza pe termen mai lung.
 
 
„Pentru a veni in sprijinul pasagerilor, Aeroportul International Timisoara – «Traian Vuia» va practica tarife de parcare mult mai prietenoase, incepand cu data de 1 februarie 2022.

Accesul in aeroport nu doar ca va fi rapid si facil, ca si pana acum, ci devine si mai convenabil. La fel si stationarea masinilor.

Drumul de acces spre aeroport, modenizat recent, spatiul de parcare aflat in bune conditii si noile preturi, sunt cu siguranta in beneficiul celor care aleg sa vina cu masina la aeroport”, transmit reprezentantii AIT.

„O facilitate acordata celor care in continuare aleg calea aerului”
„Este o masura care speram ca o sa-i bucure pe pasageri. Ne-am gandit la reducerea de pret ca la o facilitate acordata celor care in continuare aleg calea aerului pentru deplasarile lor, in aceasta perioada, inca dificila, de pandemie”, a spus directorul general al AIT-TV, Daniel Stamatovici.

Cei de la AIT spuna ca este pentru „prima data in ultimii ani cand tarifele de parcare au fost micsorate”.

Parcarile P1, P2 si P3 au o capacitate de 684 de locuri disponibile. Parcarea P1 se afla in vecinatatea aerogarii si este destinata autoturismelor care stationeaza pe termen scurt, cu acces imediat catre check-in si portile de imbarcare. Parcarile P2 si P3 sunt destinate administratiei si pasagerilor care stationeaza pe termen mai lung, „tarifele pentru acestea fiind si mai convenabile”, spun reprezentantii AIT.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)