News Flash:

Administratorul judiciar al Colterm a eliminat Primaria Timisoara de la masa credala in procedura insolventei

1 Februarie 2022
320 Vizualizari | 0 Comentarii
Colterm

Administratorul judiciar Colterm a decis sa elimine Timisoara, reprezentata de Primarie, de la masa credala in procedura de insolventa. Primaria va contesta in instanta decizia.
 
 
Societatea de termoficare a Timisoarei, Colterm, este gestionata in procedura de insolventa de un administrator judiciar si de un administrator special. Administratorul judiciar este un consortiu format din Alfa & Quantum Consulting SPRL (lider de consortiu), Maestro SPRL si Insolvein SPRL. Administratorul special este Amza Alexandru Cristian, care reprezinta interesele primariei in procedura de insolventa si reorganizare. El administreaza activele societatii sub supravegherea administratorului judiciar si informeaza primaria de actiunile celui din urma.

Consortiul condus de Alfa & Quantum Consulting SPRL a decis eliminarea Timisoarei, reprezentata de Primaria Municipiului, de la masa credala in procedura de insolventa. Masa credala este formata din totalitatea creditorilor Colterm care si-au declarat creantele si au depus dovezi

„Decizia administratorul judiciar al Colterm, de a elimina Timisoara, reprezentata de Primarie, de la masa credala in procedura insolventei este absurda si inexplicabila. Primaria Timisoara plateste, pentru Colterm, din banii timisorenilor datorii din trecut pe care este absolut normal ca administratorul judiciar sa le recunoasca. Primaria Timisoara va contesta in instanta aceasta decizie”, anunta reprezentantii PMT.

Administratorul judiciar al Colterm a publicat un tabel cu creantele existente, tabel in care Primaria Municipiului Timisoara apare cu 0 lei, in loc de 89 de milioane de lei, cat solicitase.

„In aceste conditii, eliminarea Primariei Timisoara de la masa credala este pe cale sa produca prejudicii majore orasului si demonstreaza faptul ca mizele sunt altele decat bunul mers al sistemului de termoficare si interesele timisorenilor”, mai spun cei de la PMT.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005783 (s)