News Flash:

Pe final de an, Andreea Tonciu a ajuns de urgenta la spital. „Imi merge din ce in ce mai rau”

30 Decembrie 2021
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu pare ca este urmarita de ghinion de cateva zile. In loc sa se bucure la maximum de sarbatorile de iarna si sa stea linistita acasa, bruneta face drumuri catre spitale. In dimineata asta, vedeta si-a ingrijorat fanii cu un anunt prin care le comunica ca problemele de sanatate nu ii mai dau pace si ca a fost nevoita sa mearga la spital. 

Andreea Tonciu nu are nevoie de prea multe prezentari. Vedeta a fost mereu o prezenta constanta in cadrul unora dintre cele mai vizionate emisiuni. De cand a terminat cu proiectul celor de la Kanal D, Tonciu a inceput sa isi faca aparitia pe la mai multe posturi tv, spre bucuria fanilor. Andreea este recunoscuta pentru sinceritatea de care da dovada si nu de putine ori a spus lucrurilor pe nume, fara sa-i pese de consecinte.

Cu cateva zile inainte de a pleca in Republica Dominicana, acolo unde va juca pentru marele premiu de la Survivor, Andreea si-a anuntat urmaritorii ca o durere de urechi nu ii da deloc pace. Panicata si ingrijorata, vedeta a decis sa mearga la spital pentru investigatii si pentru tratament,

"Buna dimineata dragilor! Tin sa va anunt ca am un sfarsit de an foarte prost. Incepand de pe data de 23 decembrie imi merge din ce in ce mai rau. Ca orice femeie, m-am apucat si eu de gatit de dimineata, si ce credeti, ma duc acum la spita. Dupa ce ca sun racita, nu aud cu o ureche, cred ca am otita. Am avut atat de multe probleme in ultima perioada, inctt abia astept sa se termine acest an pacatos. Sunt asa foarte stresata, abia astept sa intram in noul an.", a marturisit Andreea Tonciu pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005939 (s)