News Flash:

Atenție, timișoreni!

Primăria Timișoara organizează dezbatere publică cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024

22 Noiembrie 2023
140 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara organizează o dezbatere publică pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul viitor. Cetățenii din Timișoara sunt invitați să participe și să își exprime opinia cu privire la acest subiect. Conform informațiilor furnizate de Primăria Timișoara, cotele de impozitare vor rămâne neschimbate. Dezbaterea publică este programată să aibă loc pe 4 decembrie, la ora 16:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara, situată pe Bulevardul C.D. Loga, nr. 1, etaj 1.

„Îi îndemnăm pe toți cei interesați să ne transmită din timp propunerile, sugestiile și opiniile în scris la Direcția Secretariat General – Serviciul Administrație Locală, sau pe e-mail: camelia.crisan•primariatm.ro , până duminică, 29 noiembrie 2023, ora 15:00. Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant”, a declarat instituția.

Proiectul de hotărâre poate fi citit AICI!

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004571 (s)