News Flash:

Vești despre avizul mult așteptat

Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș: "Săptămâna viitoare vom avea avizul finalul CTE pentru arena care va înlocui stadionul Dan Păltinișanu!"

21 Noiembrie 2023
127 Vizualizari | 0 Comentarii


Autoritățile din Timiș susțin că singurul pas rămas de efectuat înainte de aprobarea hotărârilor pentru demolarea Stadionului Dan Păltinișanu este obținerea aprobării finale a indicatorilor tehnico-economici pentru noua arenă. Acești indicatori ar urma să fie aprobați la Ministerul Dezvoltării până la începutul lunii decembrie, deschizând calea pentru demararea lucrărilor la noua construcție.

„Săptămâna viitoare vom avea avizul finalul CTE pentru arena care va înlocui stadionul Dan Păltinișanu! Marți dimineață voi fi prezent la București ca să susțin, din nou, cauza noului stadion pentru Timișoara. În cadrul ședinței vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici, ultimul pas de făcut pentru obținerea hotărârilor de Guvern. Se vor discuta specificațiile tehnice și completările la proiect rezultate din faza de analiză, sper ca vocea Timișoarei și a suporterilor să se facă auzită!”, a afirmat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Au trecut deja două luni de când premierul Marcel Ciolacu a promis suporterilor echipei Poli Timișoara că va rezolva situația legată de noul stadion și că "se va face dreptate pentru Timișoara". Pentru a demara construcția noului stadion, guvernul trebuie să aprobe demolarea arenei actuale, care este închisă de doi ani, și să alocate fondurile necesare. Investiția în noul stadion, în valoare de peste 137 de milioane de euro, este coordonată de Compania Națională de Investiții.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006357 (s)