News Flash:

Atenție!

Lipsă apă pe mai multe străzi din Timișoara de miercuri, 22 noiembrie și până joi, 23 noiembrie

21 Noiembrie 2023
60 Vizualizari | 0 Comentarii


Conexiunea de conducte și spălarea rețelei de distribuție și a rezervorului de înmagazinare a apei sunt planificate în zilele următoare de către Societatea Aquatim, pe mai multe artere principale din Timișoara. Iată cine va fi afectat!

De miercuri, 22 noiembrie, ora 21, până joi, 23 noiembrie, la ora 6, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Mihail Kogălniceanu se va executa o conectare de conducte. Aceste lucrări sunt parte a proiectului „CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2”, iar în timpul lor furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Simion Bărnuțiu, Mihail Kogălniceanu și în Piața Badea Cârțan.

Joi, 23 noiembrie, între orele 8-20, la intersecția străzii Nufăr cu străzile Gării și Constantin Olănescu se vor executa două conectări de conducte. Aceste lucrări sunt parte a proiectului „CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 1”, iar în timpul lor furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Gării și Nufăr, în timp ce în zonele Dâmbovița și Freidorf presiunea va fi scăzută.

Joi, 23 noiembrie, între orele 8-16, în Dubești și Colonia Fabricii se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervorului de înmagazinare. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei. Aceste lucrări de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Având în vedere că perturbarea va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, puteți apela la CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006944 (s)