News Flash:

Vin Sărbătorile, vin

Alina Sorescu va concerta în deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din centrul Timișoarei

22 Noiembrie 2023
131 Vizualizari | 0 Comentarii

Alina Sorescu va susține un concert în cadrul deschiderii oficiale a Târgului de Crăciun din centrul Timișoarei. Evenimentul este programat să aibă loc duminică, 26 noiembrie.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță că Târgul de Crăciun din centrul orașului va fi inaugurat oficial în această duminică, iar Alina Sorescu va fi invitatul special care va susține un concert pe scena evenimentului. De asemenea, în deschiderea târgului se va aprinde și iluminatul festiv de sărbători.

„Sărbătorim aprinderea iluminatului festiv cu un spectacol minunat, alături de Alina Sorescu și de tinerii dansatori de la Clubul de dans sportiv Magnum Team”, a transmis instituția.

Conform informațiilor furnizate de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Târgul de Crăciun este considerat "cel mai mare" din țară în acest an, deoarece se va desfășura în trei piețe centrale ale orașului: Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe. Aprinderea iluminatului festiv și deschiderea oficială a Târgului de Crăciun sunt programate pentru duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 18.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007000 (s)