News Flash:

„Ma insor cu Lidia Buble!” Cine a pus ochii pe frumoasa artista

16 Februarie 2022
708 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a resuit sa isi creeze in „Asia Express” imaginea de vedeta care cauta neaparat sa se casatoreasca. Cum pe Drumul Imparatilor nu prea a avut noroc si se pare ca nici relatia cu Harlys Becerra e ba du-te, ba vino, blondina a pus ochii pe altcineva. 

Lidia Buble a glumit de multe ori pe tema gasirii sotului si i-a spus lui Cuza ca s-a gandit mai bine si ca il va lua pe el de sot. Artista a fost convinsa de fanii care i-au transmis ca membrul de la Noaptea Tarziu are toate calitatiile unui viitor sot.

„Ba, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje, fii atent ca pe tine ma bazez! M-am imbracat sa ma ceara de nevasta!” a spus Lidia Buble, pe Instagram, evident, pe un ton ironic. Cei care au urmarit Asia Express si-au dat seama ca cei doi au legat o frumoasa relatie de prietenie si deja se asteapta sa colaboreze la un moment dat.

Daca la inceput Cuza a negat vehement aceasta idee, acum, vloggerul a glumit si el si a decis sa nu mai puna la suflet vorbele care ies mereu in urma unor astfel de conjuncturi. Cuza a fost provocat la radio sa fac un top al femeilor si a avut si cateva variante prestabilite. Vloggerul a spus ca daca ar fi sa aleaga dintre Lidia Buble, Estera Buble si Elwira Petre, clasamentul ar sta astfel: S-ar casatori cu Lidia Buble, i-ar da un pupic Esterei Buble, iar in cazul Elwirei Petre nu se poate pronunta pentru ca aceasta are o casnicie frumoasa alaturi de Mihai Petre. 

”Nu mai, mai, ma insor cu Buble, cu Lidia, o pup pe sora ei si Elwira e casatorita, are copii, adica nici nu poti sa faci glume, da...”, a spus Cuza.
 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)