News Flash:

Problema migrației nu este o soluție ușoară

Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier este de acord cu limitarea numărului de refugiaţi

3 Octombrie 2023
150 Vizualizari | 0 Comentarii

Frank-Walter Steinmeier, președintele Germaniei, și-a exprimat susținerea privind impunerea unor limite asupra numărului de refugiați acceptați în țară. Totuși, el a avertizat că problema migrației, cu care Europa se confruntă de mai mulți ani, nu are o soluție ușoară. Aceste declarații au fost făcute în contextul discuțiilor legate de politica privind migrația în Europa.

„Trebuie să limităm numărul sosirilor, nu este niciun dubiu în această privinţă”, a precizat Steinmeier, la o emisiune a televiziunii publice ARD.

Președintele a subliniat necesitatea unei abordări cuprinzătoare pentru a face față problemei migrației. Acest lucru ar implica implementarea de controale mai stricte la frontiere în Germania și proceduri mai rapide la nivelul Uniunii Europene pentru deportarea persoanelor ale căror cereri de azil au fost respinse sau au șanse minime de a fi aprobate.

„Dacă putem gestiona această reglementare, şi, slavă Domnului, suntem pe cale să o facem, atunci numărul de sosiri în Germania va scădea”, a spus Steinmeier, care a adăugat că „este o muncă laborioasă”.

Migrația a devenit din nou un subiect important în politica germană, mai ales în contextul apropiatelor alegeri din landurile Hesse și Bavaria. De asemenea, se observă o creștere a sprijinului pentru partidul anti-imigrație Alternativa pentru Germania (AfD).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006652 (s)