News Flash:

Pot conta pe sprijinul american

Preşedintele american Joe Biden a promis Ucrainei că Statele Unite o va sprijini în continuare

2 Octombrie 2023
156 Vizualizari | 0 Comentarii

Președintele american Joe Biden a asigurat Ucraina că Statele Unite nu vor renunța la sprijinul lor în timpul conflictului cu Rusia, chiar după eliminarea asistenței financiare pentru Kiev ca parte a unui compromis între republicani și democrați pentru a evita întreruperea finanțării guvernului american. El a cerut, de asemenea, elaborarea unei legi separate pentru asistența financiară acordată Ucrainei, conform agențiilor internaționale de presă.

„Vreau să asigur aliaţii SUA, poporul american şi poporul ucrainean că pot conta pe sprijinul nostru. Nu ne vom sustrage”, a declarat Biden într-o intervenţie televizată.

„Sper că amicii mei din partea cealaltă îşi vor respecta cuvântul de a sprijini Ucraina. Au spus că vor susţine Ucraina într-un vot separat privind ajutorul financiar destinat acestei ţări”, a mai spus Biden, făcând referire la republicani.

„Nu putem, în nicio circumstanţă, să permitem întreruperea sprijinului american pentru Ucraina”, a insistat el în mesajul ce a mai cuprins alte apeluri către congresmenii democraţi şi republicani, cărora le-a cerut să „înceteze jocurile politice, să nu piardă vremea şi să convină pentru SUA un acord bugetar pe un an”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007479 (s)