News Flash:

S-a aflat unul dintre cele mai mari secrete ale lui Nicole Cherry. Cu cine s-a iubit aceasta inainte a se combina cu Florin?

30 Septembrie 2021
607 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Pana la relatia cu Florin caruia ii va darui si un copil la finalul anului acesta, Nicole Cherry a fost extrem de discreta cu partenerii ei. Fanii au fost mereu la fel de curiosi, doar ca Nicole a mers pe principiul ca sigur erau relatii pasagere, mai ales ca le-a avut pe vremea cand inca era in liceu. Acum, artista s-a maturizat si va deveni mama pentru prima data, asa ca relatia cu Florin trebuia sa fie una serioasa si asumata de la bun inceput. Cei doi inca nu s-au casatorit si, din cele spuse de Nicole, nici nu o vor face prea curand. Nicole si Florin nu cred in puterea unei hartii, iar atata timp cat se inteleg si locuiesc impreuna de cativa ani buni, este clar ca relatia este cat se poate de serioasa.

Nicole Cherry a afirmat de multe ori că relația cu Florin este singura relație serioasă pe care a avut și tocmai de aici a rezultat și încrederea de a face un copil cu el, chiar dacă nu sunt căsătoriți, nici măcăr logodiți. Cireșica îl consideră pe Florin sufletul ei pereche și recunoaște, de fiecare dată când are ocazia că a crescut alături de el și că a ajuns la cea mai bună versiune a ei. Lucrurile între cei doi sunt mult mai oficiale decât cred cei din jur, iar acum, Nicole și Florin se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Înainte de Florin, Nicole a fost destul de discretă cu relațiile ei și nu și-a prezentat mai deloc iubiții pe social media. În ziua în care aceasta a împlinit 19 ani, Cireșica le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu iubitul ei, mai mult forțată de împrejurări. Dorian Popa i-a dat de gol pe cei doi în unul dintre vlogurile sale mai vechi. Iubitul lui Nicole de la acea vreme era Teo Mihăescu cel care are și în prezent brandul Mathew Cliff care produce haine casual atât pentru fete, cât și pentru băieți. 

"Mulțumim Nicole Cherry, mulțumim iubitului ei, Teo”, a spus Dorian Popa la acel moment după ce s-a întâlnit cu cei doi.

foto: SpyNews


spynews
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006088 (s)