News Flash:

Razvan Simion, tentat sa participe la Asia Express dupa ce a vazut-o pe Lidia Buble in concurs. Cu cine s-ar duce?

30 Septembrie 2021
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Simion

Asia Express este deja la sezonul patru si pana acum multe vedete au primit invitatia de a participa la cel mai urmarit show de aventura. In timp ce unele au spus da fara sa stea prea mult pe ganduri, altele au refuzat politicos, iar acum regreta acest lucru. Mai exista si categoria oamenilor care se imagineaza in competitie, iar aici se incadreaza cu succes is Razvan Simion, prezentatorul de la Neatza.

Razvan Simion considera ca ar fi un adversar de temut daca ar pleca in competitia Asia Express, doar ca pana acum nu a avut timp sa spuna da. Prezentatorul are un matinal zilnic aproape, iar asta nu i-ar permite sa se aventureze, plus ca, se pare ca nici nu si-a gasit colegul alaturi de care sa duca la bun sfarsit misiunile. Majoritatea celor care il cunosc se asteptau ca Razvan sa vrea sa fie coleg la Asia cu Dani Otil, dar se pare ca propunerea lui a mers catre invitatul din aceasta dimineata din emisiune, Mirabela Dauer. 

Mirabela Dauer: Tot drumul de la Asia Express este un X negru.

Razvan Simion: Vorbeam cu Mira in pauza, vazand tinutele de la Asia Express, ne gandeam sa participam. Cred ca esti cea mai pozitiva persoana care ar putea sa mearga.

Mirabela Dauer: Vrei sa mai stau in emisiune sau sa plec? Ma vezi pe mine alergand, cu bojocii pe afara? Ma tii tu pe mine?

Razvan Simion: Eu sunt seful milogelii.

Mirabela Dauer: Nu, ca si eu ma milogesc. La mine e cu fuga. Daca mergem sa plimbam, ma bag, cum sa nu ma bag. Cu tine ma bag.”, au spus cei doi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008905 (s)