News Flash:

Vlad Gherman, mesaj emotionant pentru mama sa. Cum arata cea mai importanta persoana din viata lui?

30 Septembrie 2021
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Gherman

Inca de la aparitia in serialul fenomen de pe PRO TV, ”Pariu cu viata”, lui Vlad Gherman i-a suras soarta mai bine ca niciodata. Tanarul si-a descoperit o mare pasiune, actoria si tot pe platourile de filmare a legat cele mai frumoase prietenii si si-a gasit si sufletul pereche. Chiar daca s-a despartit de Cristina Ciobanasu dupa o relatie de 9 ani, Vlad Gherman isi gaseste echilibrul in alte persoane, iar un rol extrem de important in viata lui il joaca mama sa.

Vlad Gherman este un tip foarte sensibil, iar asta s-a vazut si dupa despartitrea de iubita lui si nu numai. Vlad nu s-a ferit nicio clipa sa isi arate sentimentele in fata fanilor si sa recunoasca ca sufera enorm dupa cea care i-a fost partenera atat timp. Cristina s-a maturizat alaturi de Vlad si tot ea a fost cea care s-a detasat mult mai repede de situatie. Acum, la cateva luni de la despartire, Vlad a inceput sa isi canalizeze atentia asupra altor proiecte si, chiar daca filmarile l-au adus de multe ori in conjucturi comune cu Criss, actorul a stiut cum sa gestioneze astfel de situatii.

Pentru Vlad, cea mai importanta persoana este mama sa si nu de putine ori a spus ca ii este dor de ea, mai ales ca de ani buni locuieste departe de familia lui. De ziua acesteia, Vlad nu s-a putut abtinie sa nu ii transmita cele mai frumoase ganduri si in online. ”La muti ani, mamica mea! Are rost sa va mai spun ca fara incapatanarea ei nu as fi fost astazi actor? Daca as fi putut sa imi aleg eu mama, tot pe tine te-as fi ales. De la tine am energia asta buna, de la tine am invatat sa iubesc neconditionat, de la tine am invatat sa am rabdare cu oamenii pe care ii iubesc si care par de neinteles de multe ori???? Te iubesc pana la cer si inapoi!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006140 (s)