News Flash:

Platoul de filmare al unui celebru serial de pe Netflix, jefuit de catre hoti. Paguba este imensa

28 Februarie 2022
669 Vizualizari | 0 Comentarii
The Crown

Pare scenariu de film, dar e cat se poate de adevarat. Platourile unde se filmeaza celebrul serial „The Crown” a fost tinta hotilor. Raufacatorii si-au ales cu atentie tinta, avand in vedere ca paguba produsa nu este deloc una mica. 


„The Crown” este unul dintre cele mai urmarite si apreciate seriale de pe Netflix. Productia este una exceptionala, iar un astfel de rezultat nu s-ar fi putut obtine fara investitii colosale. Cei din spatele camerelor, dar si actorii au ramas muti de uimire cand au aflat ca locul unde isi petrec majoritatea timpului a fost tinta unor hoti.


Hotii au furat aproape 350 de elemente de recuzita, toate estimate la 150.000 de dolari. In mare parte, este vorba despre antichitati care erau folosite la filmarea sezoanelor 5 si 6, filmare care se desfasura in Mexborough, in Anglia.


„Confirmam ca ne-a fost furata recuzita si speram ca ne va fi returnata in siguranta”, a declarat un reprezentant Netflix pentru ET. De asemenea, productia a anuntat ca fimarile vor merge mai departe si nici nu se pune problema unei pauze sau chiar amanari. 
Potrivit Antiques Trade Gazette, hotii au plecat acasa cu o replica foarte buna dupa Imperial Coronation de Fabergé, 12 candelabre din argint, 7 candelabre din aur, tablouri rusesti, fete de masa cu fir de argint si vesela formata din pahare si decantoare. 


Alison Harvey, cel care se ocupa de intreg decorul serialului a declarat ca obiectele furate sunt mai valoroase pentru buna desfasurare a serialului, decat pentru banii pe care i-ar putea obtine hotii pe piata neagra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005697 (s)