News Flash:

Delia si-a bagat fanii la banuieli. Este sau nu artista insarcinata? „Va spun eu... ”

28 Februarie 2022
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia a fost de atatea ori ”insarcinata” in ochii presei si ai fanilor, ca deja nu o mai surprinde nimic. Recent, una dintre imaginile postate pe contul ei de Instagram a dat nastere la o adevarat dezbatere in mediul online, acolo unde urmaritorii s-au impartit in doua tabere. Pe de o parte sunt cei care cred ca artista va deveni mamica anul acesta, iar pe de alta parte sunt cei care sustin ca hainele mai largi nu semnifica neaparat faptul ca vedeta ar fi deja insarcinata.

Delia s-a saturat sa fie intrebata cand va face un copil si a explicat, in repetate randuri, ca nu se simte pregatita sa devina mama, cel putin nu acum. Toti apropiatii ei stiu acest lucru. Delia a explicat in repetate randuri, in cadrul unor podcast-uri unde a fost invitata, ca nu se simte pregatita sa devina mama, desi crede ca ar fi o mama foarte cool pentru copiii ei. Artista adora copiii si isi iubeste la nebunie nepotii, pe micutii surorii ei, Oana. Delia are 40 de ani si tocmai a implinit noua ani de casnicie, dar nu s-a grabit sa isi mareasca familia pana acum. 

„Sunt o victima a mentalitatii. Prefer sa ma schimb intr-o camera goala, nu pot sa ma schimb langa o alta fata. Am chestia asta din copilarie. Pentru mine, hainele sunt o forma de protectie. Si un soi de comoditate. Vreau sa fiu protejata nonstop, vreau sa se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victima a regimului in care am trait si eu. Nu ma vezi cu decolteu, eu nu stiu cu ce sa ma mai acopar", a declarat Delia.

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007110 (s)