News Flash:

Cati bani a pierdut Simona Halep din cauza razboiului dintre Rusia si Ucraina

28 Februarie 2022
735 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep a primit o lovitura dura care i-a produs, deja, o gaura semnificativa in buget. Tenismena se pregateste de trei turnee care vor avea loc la inceputul lunii martie in Statele Unite ale Americii, dar lovitura de gratie a primit-o chiar din partea Romaniei.

Simona Halep a devenit, in urma cu aproape 10 ani, mai exact in decembrie 2013, cetatean de onoare al orasului Busteni. Primarul de atunci al localitatii, Emanuel Savin, a avut initiativa de a infiinta un „cartier al Campionilor” in urbea de sub Caraiman. In februrarie 2014, sotia lui Toni Iuruc a semnat actele contractului prin care intra in posesia unui teren de 500 mp in Busteni, la fel ca alti mari sportivi ai Romaniei, recompnesati in acelasi mod de primarul de atunci., informeaza playtech.ro.

Conform Adevarul, noua administratie locala a Busteniului a decis sa le retraga dreptul dreptul de folosinta gratuita celor care nu s-au aratat interesati sa construiasca ceva pe cei 500 de metri patrati de pamant.

Potrivit unor surse din cadrul administratiei publice locale, in contractele de dare in folosinta a existat o clauza, prin care, in termen de un an de la primirea terenurilor, cetatenii de onoare ar fi trebuit sa inceapa demersurile pentru construirea unor case, mai scrie sursa citata.

„Am vazut astazi si terenul, mi-am vazut si vecinii si cu siguranta imi voi construi o casa aici, ca sa fac parte din Busteni”, a spus Simona Halep, in 2014, atunci cand a intrat in posesia terenului. In afara de ea, mai sunt si alte vedete care au primit un astfel de „cadou” precum:  Leonard Doroftei, Lucian Bute, Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Ionel Ganea, Adrian Mutu, Alina Dumitru, Eduard Carol Novak, Ana Maria Branza, Marian Dragulescu, dar si artisti precum Tudor Chirila, Cornelia si Lupu Rednic, Angela Gheorghiu, Vasile Seicaru, Damian Draghici, Marcel Pavel, Andrei Paunescu.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)