News Flash:

De ce a plecat, de fapt, Bursucu de la „Teo Show”. Motivul este altul decat noua lui emisiune

28 Februarie 2022
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Bursucu

Kanal D planuieste lovitura dupa lovitura pentru Antena 1. Dupa ce l-au furat pe Dan Negru, acum, postul condus de turci scoate un alt as din maneca si pariaza pe o noua emisiune. Conform informatiilor obtinute, din martie, postul de televiziune va avea propria emisiunea matinala care, cel mai probabil, o sa intre pe acelasi tronson orar cu “Neatza cu Razvan si Dani”, cel mai urmarit program matinal din ultimii ani. Viviana nu va fi singura, ci va avea doi colegi pe care ii stie foarte bine. Este vorba despre George Tanase si despre Bursucu. 

„Ma simt privilegiat sa am aceasta misiune zilnica, aceea de a-i face pe cei de acasa sa inceapa ziua cat mai bine. Cum te trezesti dimineata asa iti va merge pana seara, asa ca vom face in asa fel incat zilele sa le fie telespectatorilor mai frumoase, rasul mai sanatos, iar vestile cat mai utile! Imi doresc sa aflam impreuna cum sa ne facem viata mai frumoasa, mai relaxata. E un proiect in care cred foarte mult, o noua etapa in cariera mea si abia astept sa ma intalnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu. 

Surse apropiate anturajului celor doi sustin ca, de fapt, motivul ar fi fost altul. Tensiunile dintre Teo si Bursucu ar fi aparut cu mult timp in urma si, oricat de mult ar fi incercat sa le ascunda, acest lucru a fost aproape imposbil. „In ultima vreme, exista o tensiune intre ei. Teo s-a saturat de tipetele lui Bursucu din emisiune. Mai ales cand e pus pe sotii si de faptul ca e mereu intrerupta.
Cel mai evident a fost cand Teo i-a luat un interviu lui Mugur Mihaescu. Tensiunea care s-a vazut in direct. A fost doar o particica din realitatea din afara camerelor” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005897 (s)