News Flash:

Cristina Siscanu i-a facut praf pe cei care au criticat-o ca a plecat in vacanta cand e razboi. „Ipocritelor mustacioase”

28 Februarie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina

Cristina Siscanu a atras atentia inca din prima zi de razboi cand le-a comunicat fanilor ca familia ei este in bataia pustii in Ucraina. Vedeta a incercat sa le aduca in tara, dar, din pacate, nu a reusit. La scurt timp dupa acest moment, vedeta a plecat in vacanta in Viena, iar de aici si pana la un intreg val de hate a mai fost un singur pas.

Cristina Siscanu nu a mai rezistat si a luat atitudine pe Facebook. Sotia lui Madalin Ionescu nu a mai acceptat ideea de a fi pusa la zid pentru ceea ce facut zilele astea. Inca din prima zi de razboi, vedeta a reactionat cu privire la evenimentele triste din Ucraina, mai ales ca o parte din familia ei se afla acolo. Fanii au rezonat imediat cu povestea ei, ba chiar s-au oferit sa o ajute, dar revolta lor de abia de acum incepe. La scurt timp de la postarea acelui mesaj, urmaritorii ei au vazut ca vedeta este in vacanta, in Viena, iar mesajele in care o criticau aspru au venit imediat. Cristina nu s-a lasat nici ea mai prejos si a inceput sa ii atace pe toti.

Ipocritelor mustacioase, stati cu fundul pe canapea si va roade pe voi de ce m-am dus eu la Viena? Cum, cum sa ai tupeul sa judeci un om si sa il pui la zid cand tu stai la caldurica si cu mancarica ? Trebuia sa merg pe front , nu la Viena, asa-i? Iar voi, ipocritelor, sa mancati floricele cu telefoanele in mana si sa scrieti in comentarii ca sunt nebuna si ca vreau sa fiu in centrul atentiei . Una mi-a scris cum am indraznit eu sa merg intr-o vacanta romantica cu sotul meu cand ei nu ii arde nici de sex in aceste momente. Nici mie. Te-ai linistit ? Deplasarea la Viena nu a fost romantica deloc. Ieri aproape m-am prabusit pe strada cand l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, impreuna cu toata familia, puneau cartoane in geamuri ca noaptea sa nu se vada ca este lumina in casa si isi pregateau si culcus in beci. Pana ieri au fost toti puternici si stapani pe situatie … insa la auzirea vestii ca au intrat si cecenii alaturi de trupele ruse, au clacat! Soldatii ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mama, nu au tata! Maimutelor ( v-am catalogat asa pentru ca doar minati comportamentul uman, dar nu sunteti OAMENI), stiti sentimentul acela cand cineva dintre apropiati se afla in pericol de moarte si tu nu poti face nimic pentru ca nu poti ??? Nu pentru ca nu vrei, ci pentru ca nu pooooti!!! Tot ce puteam sa fac este sa fiu tare, sa le tin psihicul ridicat! Am vrut sa ii iau pe toti la mine cand a inceput atacul, dar sunt la 600 de km de granita Romaniei si nu au mai apucat sa plece pentru ca drumurile erau blocate, benzina se rationalizase la 20 de litri per sofer , iar barbatii pana in 60 de ani nu au mai avut voie sa parasesca tara .

Singura solutie a fost ca toata familia sa se adune intr-un singur loc care pana in acest moment nu a fost tinta atacurilor, dar panica si spaima sunt mari! Au ramas fara internet . La tv stirile apar cu intarziere . Asa ca in toata aceasta perioada am fost intr-o permanenta legatura telefonica cu ei , furnizandu-le imediat vestile … si s-au remontat psihic cand i-am anuntat ca regimentul cecen a fost anihilat de trupele de elita ucrainene. Madalin a insistat sa mergem totusi in deplasarea pe care o programasem de ceva timp ca sa ma tina cu psihicul sus si sa pot fi un sprijin moral puternic pentru ai mei din Ucraina… Am plans de joi aproape permanent. Am plans pana aproape de lesin, de teama pentru rude, familie, pentru Moldova, pentru Romania, pentru noi toti … Trebuia sa fac asta si intr-o fotografie cu sotul meu sau in 2-3 stories pe care le-am postat de la Viena ? Daca m-as fi filmat plangand si as fi facut publice acele momente … m-ati fi rastignit , acuzandu-ma ca cersesc mila si ca sigur caut mai multa notorietate .  Ati avut vreo reactie pana acum fata de copiii care au murit sfartecati de bombe in Irak, in Siria sau fata de cei care  mor zilnic de foame in Africa ( cu miile ) ?  Ati avut grija de copiii saraci din Romania sau acestia nu merita ajutati ? Inca ceva … sunt dezgustata de acele persoane care posteaza doar pentru ca acum e un trend sa fii alaturi de victimele razboiului  ,  exploatand la maxim , in propriul lor beneficiu de imagine, o tragedie imensa !

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007391 (s)