News Flash:

Jason Momoa si Lisa Bonet s-au impacat, dupa ce, la inceputul anului, au anuntat ca se despart. Cei doi se cunosc din 2005

28 Februarie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
Jason Momoa

Jason Momoa si Lisa Bonet se pare ca au incredere in „supa reincalzita”. La inceputul anului, actorul din „Aquaman” anunta printr-o postare pe Instagram ca s-a despartit de sotia lui, Lisa. Acum, luna iubirii i-a gasit cu sentimente mai bune si se pare ca s-au impacat deja. 
Jason si Lisa s-au cunoscut in 2005, intr-un club de jazz, cu mult timp inainte ca Jason sa devina faimos pentru rolul din „Game of Thrones”. Cativa ani mai tarziu, cei doi au devenit parintii a doi copii minunati. Anuntul despartirii i-a luat pe toti prin suprindere, mai ales ca lucrurile intre ei nu pareau tensionate.


Acum, Jason si Lisa s-au impacat. Sau, cel putin, asa sustine presa internationala. Actorul se pare ca s-a mutat de doua saptamani inapoi in casa Lisei, asta dupa ce a realizat ca este mult mai bine sa isi mai dea o sansa decat sa arunce la gunoi tot ce au construit impreuna in acesti ani. Mai mult, Momoa a sters postarea de pe Instagram in care anunta despartirea, iar fanii cred ca acesta este un argument destul de puternic in sustinerea ipoteze de impacare. 


„S-au separat fiindca aveau prioritati diferite. In urma cu cativa ani, Jason se chinuia sa isi gaseasca de munca. Acum cariera lui a explodat. Si isi doreste sa lucreze cat mai mult posibil. Lisa nu vrea sa il urmeze pe Jason in toate locurile in care acesta merge. Ea se bucura de viata ei in L.A. Unora distanta le intareste casnicia. Pentru mariajul Lisei si al lui Jason a fost un dezastru. Nu va fi un divort cu scandal si nu vor vorbi urat unul despre celalalt. Amandoi sunt persoane spirituale”, a declarat, la momentul despartirii, o sursa apropiata cuplului pentru People. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005254 (s)