News Flash:

Cum o umiliea Vladimir Putin pe sotia sa. Lyudmila a rupt tacerea, iar declaratiile sunt sfasietoare

28 Februarie 2022
1793 Vizualizari | 0 Comentarii
Lyudmila

Intr-o biografie a lui Putin din 2002, publicata in Foreign Policy, femeia a declarat ca a fost nevoita sa dea nastere singura primului copil al cuplului. Ea a spus ca a chemat un taxi sa o duca la spital, deoarece Vladimir Putin era plecat intr-o calatorie de afaceri.

Ea a sustinut ca, la intoarcerea sa, Putin a ordonat ca fetita sa fie numita Maria, dupa numele mamei sale, desi sotia sa prefera Natascha.

Lyudmila a spus: „Am fost in lacrimi. Dar apoi am realizat ca nu exista nicio alta optiune, fiica mea urma sa se numeasca Maria”.

Ea si-a amintit ca era jenata de intarzierea obisnuita a sotului ei de atunci. „Dupa o ora, aproape ca plangeam de umilinta.”

Ea a afirmat ca Putin ar fi folosit tacticile KGB – agentia de securitate a Uniunii Sovietice – pentru a se asigura ca este de incredere si a o verifica.

In 2011, presa germana a publicat dosare ale agentiei de spionaj vest-germane BND care il acuza pe Putin ca ar si-ar fi batut sotia. Lyudmila s-ar fi imprietenit cu un agent de interpretare si fi facut mai multe dezvaluiri, spunand ca sotul ei a folosit „violenta domestica si a avut]numeroase aventuri sexuale”.

O figura discreta, Ludmila a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor, in asa masura incat aparitia sa la inaugurarea sotului ei a fost un subiect de prima pagina a ziarelor.
In aprilie 2008, Moskovsky Korrespondent a relatat ca Putin a divortat de Lyudmila si s-a logodit cu medaliata olimpica cu aur Alina Kabaeva. Povestea a fost negata, iar ziarul a fost inchis.

Putin si Lyudmila au confirmat ca mariajul lor s-a incheiat in iunie 2013, dupa aproape 30 de ani de relatie., informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005864 (s)