News Flash:

Celebrul actor Ryan Reynolds, mobilizare incredibila pentru refugiatii ucrainieni

28 Februarie 2022
547 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryan Reynolds

Situatia din Ucraina a mobilizat o intreaga planeta. Pe langa efectele negative, razboiul pornit de Rusia a demonstrat ca oamenii pot fi uniti, indiferent de localizarea geografica, religie sau cultura. Refugiatii ucrainieni sunt primiti cu bratele deschise la noi in tara, iar vedetele s-au mobilizat, mai mult ca niciodata sa stranga donatii pentru a-i ajuta.


Ryan Reynolds si sotia lui, Blake Lively sunt renumiti pentru actele de caritate pe care le fac constant. Ce este de apreciat la cei doi actori este faptul ca nu se rezuma doar la cauzele de pe teritoriul Americii, ci vor sa faca bine intregii lumi. De data asta, cuplu s-a mobilizat si lupta pentru ca ucranienii sa aiba parte de toata sustinerea lor.


Ryan Reynolds a lansat o provocare tuturor celor care il urmaresc si nu numai. Actorul a promis ca el, impreuna cu sotia lui, vor dubla fiecare suma donata pana cand vor ajunge la pragul de un milion de dolari. Mai exact, daca o persoana doneaza 10 dolari, Ryan va contribui si el cu 10 dolari si, astfel, pragul impus va fi mult mai usor de atins.


„In 48 de ore, nenumarati ucrainieni au fost nevoiti sa isi paraseasca casele si sa se adaposteasca in tarile vecine. Au nevoie de protectie. Cand voi donati, vom dubla suma, astfel incat sa ajungem la 1.000.000 de dolari”, a scris Ryan intr-o postare emotionanta in care a etichetat-o si pe sotia lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)