News Flash:

Atenție!

Piața Volantă Stadion din Timișoara va avea programul prelungit vineri, de 8 Martie

7 Martie 2024
104 Vizualizari | 0 Comentarii


Societatea Piețe S.A. Timișoara intenționează să susțină producătorii locali, în special pe cei de flori, și să ofere sprijin timișorenilor care doresc să facă cadouri femeilor. Astfel, Piața Volantă Stadion din Timișoara va avea program prelungit vineri, pe 8 Martie, funcționând între orele 5 și 18.

„Am decis să deschidem Piața Volantă Stadion din Timișoara de 8 Martie, de Ziua Femeii. Astfel, de vineri, 8 Martie, producătorii locali de flori precum și cei care au alte feluri de produse, vor avea ocazia să le valorifice. Ne dorim ca timișorenii să aibă posibilitatea să cumpere produse locale. În același timp, știm că e o perioadă aglomerată și pentru producători, motiv pentru care am prelungit orarul de funcționare, de 8 Martie”, a menționat Mirel Pop, directorul SC Piețe.


În Piața Volantă Stadion din Timișoara se găsesc aproximativ 300 de producători locali din vestul țării, care oferă o gamă diversificată de produse, printre care legume, fructe, lapte și produse lactate, carne, miere și produse apicole, conserve și flori. De obicei, piața este deschisă două zile pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005357 (s)