News Flash:

Incident tragic lângă Timișoara!

Un bărbat a decedat după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el, la marginea localității Biled

6 Martie 2024
68 Vizualizari | 0 Comentarii

Un tragic incident a avut loc în apropiere de Timișoara, soldat cu decesul unui bărbat după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Victima lucra la sistemul de apă de-a lungul drumului ce străbate comuna Biled. Operațiunea în desfășurare a dus la destabilizarea solului, provocând prăbușirea acestuia peste om.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sânandrei au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 59 de ani, în timp ce efectua lucrări de săpare a unui șanț de colectare a apei pluviale pe DJ693, la marginea localității Biled, ar fi fost surprins de un mal de pământ. Din nefericire, bărbatul a decedat”, a declarat IPJ Timiș.


S-a deschis un dosar penal pentru presupusa comitere a infracțiunilor de ucidere din culpă, neglijență în aplicarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Atât poliția cât și inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș desfășoară investigații pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii evenimentului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)