News Flash:

Un motiv de mândrie!

Un profesor timișorean a fost ales vicepreședinte al IEEE – Education Society

6 Martie 2024
82 Vizualizari | 0 Comentarii


Un profesor de la Universitatea Politehnica Timișoara a fost numit vicepreședinte al IEEE - Education Society. Aceasta este prima dată când un român ocupă această poziție.

Dr. Diana Andone a fost aleasă membru în Consiliul de Conducere al IEEE Education Society pentru perioada 2021 - 2023, iar în august 2023 a fost reconfirmată în această funcție. În plus, prin alegeri online la nivel global, a fost desemnată vicepreședinte responsabil cu conferințele, workshop-urile și evenimentele, devenind astfel primul membru din România într-o astfel de poziție.

„Cu o carieră solidă în cercetare, inovare și educație, dr. Diana Andone a avut un impact semnificativ în promovarea tehnologiilor digitale avansate și a educației online și digitale, fiind recunoscută pentru contribuțiile sale deosebite în domenii precum educația deschisă, realitatea virtuală și augmentată, învățarea digitală, dezvoltarea de aplicații interactive și inteligența artificială în educație”, a declarat UPT.


Dr. Diana Andone este director al Departamentului de ID/IFR și Educație Digitală și cadru didactic la Universitatea Politehnica din Timișoara. Ea a fost aleasă pentru poziția sa înaltă datorită expertizei recunoscute și devotamentului său în promovarea inovației și a excelenței în domeniul educației inginerești la nivel mondial.

IEEE este cea mai mare organizație profesională tehnică din lume dedicată progresului tehnologic în beneficiul umanității, cu peste 420.000 de membri în peste 190 de țări. IEEE Education este societatea responsabilă de educația inginerească și adună peste 80.000 de membri grupați în peste 70 de secțiuni la nivel global.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006027 (s)