News Flash:

Atenție, trafic deviat!

Consiliul Județean Timiș începe lucrările de reparații pe DJ 585, în zona localității Visag

7 Martie 2024
77 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul Județean Timiș începe lucrările de reparații pe DJ 585 în zona localității Visag, iar traficul rutier va fi deviat pentru următoarele trei luni.

Tronsonul de drum al DJ 585 care va fi supus reparațiilor are o lungime de 1,75 kilometri. Acesta începe de la limita cu județul Caraș-Severin, după localitatea Duleu, și se întinde până la limita localității Visag. Lucrările vor fi realizate de către SC Compact Product SRL, iar valoarea proiectului este de 4,3 milioane de lei, cu TVA inclus.

Conform proiectului, pe fundația din balast și piatră spartă, muncitorii vor așterne două straturi de beton. De asemenea, lucrarea prevede realizarea unor căi de acces către proprietățile din zonă, săparea și amenajarea unor șanțuri de colectare a apelor pluviale și amplasarea unor podețe tubulare transversale. În timpul perioadei de execuție, estimată la trei luni, traficul va fi închis. Devierea se va face pe următorul traseu: DJ 587 (Duleu-Fârliug) și pe DN 58A (Fârliug – intersecție DJ 585 cu DN 58A), cu respectarea semnalizării de zi și pe timp de noapte de la fața locului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006672 (s)