News Flash:

Pistele de biciclete pe sub podurile Dacilor si Saguna mai asteapta. Inca o licitatie anulata din lipsa de ofertanti la PMT

30 August 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
piste de bicicleta

Licitatia pornita luna trecuta de Primaria Timisoara pentru documentatia necesara unor piste de biciclete si trasee pietonale pe sub doua poduri peste Bega a fost anulata. Nu s-a depus nicio oferta pentru contractul de 20.000 de euro pentru SF si expertize tehnice.
 
 
Reprezentantii PMT vor sa amenajeze trasee pentru biciclisti si pietoni pe sub doua poduri din oras, dar pana acolo mai e cale lunga. Trebuie sa gaseasca mai intai pe cineva care sa pregateasca documentatia necesara, astfel ca la sfarsitul lunii trecute a pornit o licitatie pentru „SF Amenajare piste de biciclete pe sub Podul Dacilor si Podul Saguna”. Punea la bataie putin peste 99.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a peste 20.000 de euro, iar in contract erau incluse si expertize tehnice pentru cele doua treceri peste Bega.

Ofertele s-au putut depune pana in 26 august, dar primaria nu a reusit nici de aceasta data sa gaseasca o firma interesata de contract. Licitatia a fost anulata automat „deoarece la data limita de depunere oferta nu au existat ofertanti care au depus oferta”, scrie pe SEAP.

Planul celor din primarie este sa amenajeze piste pentru biciclisti si treceri pentru pietoni pe sub toate podurile din oras, pentru a exista o conexiune cu traseele amenajate cu fonduri europene pe malurile Begai. Potrivit PMT, se doreste, in perspectiva, „ca pistele de biciclete sa fie realizate in totalitate sub poduri, evitand strazile intens circulate”.

„Traseul pe care se vor amenaja pistele de biciclete se desfasoara in partea de est a municipiului, de la Podul Dacilor – situat intre strada Dacilor, respectiv Piata Badea Cartan – pana la Podul Saguna – situat intre Calea Dorobantilor si strada Andrei Saguna si este destinat circulatiei cu biciclete si circulatiei pietonale”, transmiteau, luna trecuta, reprezentantii PMT.

Nu este prima licitatie anulata a Primariei Timisoara. Municipalitatea incearca inca de anul trecut sa gaseasca o firma care sa-i aduca un tomograf de copaci. Nu demult a fost anulata si licitatia pentru achizitia a 1.000 de cosuri de gunoi stradale, din aceleasi motive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005898 (s)