News Flash:

Percheziții în Timișoara!

Peste 120 de mașini înmatriculate ilegal, confiscate de polițiștii de la Investigare a Criminalității Economice

8 Martie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii

Polițiștii de la Biroul de Investigare a Criminalității Economice au confiscat peste 120 de vehicule înmatriculate ilegal în urma perchezițiilor desfășurate în Timișoara. Aceste descinderi au avut loc în cadrul unei operațiuni la nivel național, în care au fost efectuate în total 205 percheziții pe întreg teritoriul țării. În zonele Timișoara, Săcălaz, Giroc și Moșnița Nouă, polițiștii au descoperit o schemă de import neautorizat a vehiculelor din Franța.

„Din cercetările în cauză a rezultat că, începând cu anul 2021 și până în prezent, prin intermediul unor societăți comerciale, ar fi fost efectuate achiziții intracomunitare de autoturisme rulate din țări ale Uniunii Europene, cu preponderență din Franța, care ar fi fost comercializate, ulterior, pe teritoriul României, fără înregistrarea tranzacțiilor în evidența contabilă a societăților, sustrăgându-se astfel de la plata obligațiilor aferente către bugetul de stat”, a declarat IPJ Timiș.

Au fost investigate două persoane fizice și patru persoane juridice. Ca rezultat al perchezițiilor, au fost confiscate 121 de vehicule, peste 140.000 de euro, 84.000 de lei, calculatoare, arme și plăcuțe de înmatriculare pregătite pentru a fi montate pe mașini. Șapte persoane au fost conduse la audieri.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005126 (s)