News Flash:

Rețeaua de apă și canalizare va fi modernizată!

Pe mai multe străzi din Timișoara se impun restricții de circulație, în perioada următoare

22 Ianuarie 2024
110 Vizualizari | 0 Comentarii

În vederea modernizării rețelei de apă și canalizare, Primăria Timișoara aduce la cunoștința publicului că vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe străzi din partea de nord a orașului în perioada următoare.

La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier în următoarele zone, începând de luni, 22 ianuarie:

Strada Bârzava, între strada Vidin și strada Ioan Negulici, în perioada 22-29 ianuarie. Sensul de mers către Calea Bogdăneștilor spre strada Dunărea va fi închis, iar traficul va fi deviat pe strada Ioan Negulici.
Strada Avram Imbroane, între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul Silvic, în perioada 22-29 ianuarie. Circulația se va desfășura pe sensul de mers spre strada Măcin.
Strada Nicu Filipescu, între imobilul nr. 14 și bulevardul Take Ionescu, în perioada 22 ianuarie - 14 februarie.
De asemenea, circulația rutieră va fi închisă pe:

Strada Tibiscum, între Bl.1 și Bl.9, respectiv Bl. 16 și Bl. 17, până la intersecția cu strada Lugojului, în perioada 22 ianuarie - 29 februarie.
Strada Renașterii - strada Lugojului, în perioada 26-29 februarie.
Pe strada Lugojului, pe tronsonul cuprins între strada Renașterii și strada Tibiscum, traficul va fi restricționat, desfășurându-se alternativ pe o bandă de circulație.

„Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor”, a transmis Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007224 (s)