News Flash:

500 de corpuri de iluminat LED urmează a fi montate!

Se modernizează iluminatul public din comuna Ghiroda

22 Ianuarie 2024
102 Vizualizari | 0 Comentarii


Comuna Ghiroda, situată în apropiere de Timișoara, își propune să modernizeze sistemul de iluminat public, orientându-se către soluții ecologice și economice. Autoritățile locale au alocat o sumă de 1,5 milioane de lei pentru achiziționarea a 500 de corpuri de iluminat LED, care vor înlocui cele vechi. În plus, se va implementa un sistem de telemanagement la nivel de gateway. Proiectul a fost demarat prin organizarea unei licitații.

„Utilizarea aparatelor de iluminat cu LED conduce la reducerea cheltuielilor de întreținere, deoarece nu mai este necesară înlocuirea periodică a sursei de lumină, singurele intervenții necesare fiind pentru curățarea periodică a părții optice și eventualele intervenții la sistemul de alimentare cu energie electrică”, se arată în proiectul tehnic.

Autoritățile solicită, în cadrul contractului, și servicii de mentenanță după expirarea perioadei de garanție, deoarece se dorește implementarea unui sistem de iluminat cu o durată de viață de 100.000 de ore. Această valoare reprezintă 4.150 de ore anual, ceea ce se traduce în 24 de ani. Firmele interesate au termen până în 7 februarie pentru a depune oferte, iar odată semnat contractul, corpurile de iluminat trebuie livrate și instalate într-un interval de 18 luni.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005003 (s)