News Flash:

Veste bună pentru liceenii timișoreni

O nouă serie de cursuri gratuite de pregătire la matematică pentru elevii de liceu, oferite de UPT

19 Ianuarie 2024
125 Vizualizari | 0 Comentarii


Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția și oferă și în acest an o nouă serie de cursuri gratuite de pregătire la matematică pentru elevii de liceu, utile atât pentru susținerea bacalaureatului, cât și pentru admiterea la facultate.

Chiar dacă aceste cursuri sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită niciun fel de angajament față de UPT. Lecțiile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara, vor avea loc în zilele de sâmbătă, începând cu ora 10:00, în perioada 27 ianuarie – 25 mai. Elevii au posibilitatea să aleagă modalitatea de participare, fie în format fizic în amfiteatrul D1, clădirea Electro (UPT), corpul D, Bd. Vasile Pârvan, nr. 2, Timișoara, fie online prin Zoom, accesând link-ul de înscriere: https://uptro.zoom.us/webinar/register/WN_SV37dsWwR_uL96CZn546Gg#/registration. După completarea formularului, participanții vor primi link-ul de conectare la platforma Zoom.

De asemenea, lecțiile vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara: https://www.facebook.com/UPTimisoara. Temele dezbătute sunt în acord cu programa de bacalaureat și urmează conținutul Culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2024 la Universitatea Politehnica Timișoara. Culegerea este pusă gratuit la dispoziție în format electronic la adresa: https://www.upt.ro//img/files/2023-2024/Admitere/licenta/Culegere_admitere_UPT_2024.pdf. Accesarea platformei de comunicare audio-video Zoom se va putea realiza în fiecare sâmbătă începând cu ora 09:45, iar accesul în amfiteatrul D1 este permis până la ora 09:55.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005964 (s)