News Flash:

Li se dau banii angajatorilor ce au oferit o șansă celor fără loc de muncă

Firmele din Timiș primesc banii restanți pentru angajarea șomerilor

22 Ianuarie 2024
107 Vizualizari | 0 Comentarii

Firmele din Timiș vor primi suma restantă pentru angajarea mai multor categorii de șomeri, iar totalul depășește 2,7 milioane de lei. Această sumă reprezintă subvenția lunară de 2.250 de lei acordată societăților care au angajat persoane încadrate în diverse categorii, precum cele cu vârsta peste 45 de ani, tineri absolvenți, cei neîncadrați în sistemul educațional, de formare sau de muncă, persoane cu handicap, cei care se află la 5 ani de la pensie sau unici întreținători ai unei familii.

„Guvernul României a suplimentat bugetul asigurărilor sociale de stat, al ANOFM  și implicit al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș.  Astfel, angajatorii din județul Timiș care au încheiat convenții în anul trecut, vor primi sumele restante pentru subvențiile acordate la angajarea diferitelor categorii de șomeri”, declară AJOFM Timiș.

În cadrul AJOFM Timiș, încă se așteaptă rezolvarea cererilor depuse de angajatori în cursul anului 2023, acestea vizând angajarea a 117 persoane și presupunând un efort bugetar de 1,3 milioane de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007540 (s)