News Flash:

Iubiți dansul?

Pe 10 septembrie începe Timișoara Open Championship, concursul internațional de dans

7 Septembrie 2023
245 Vizualizari | 0 Comentarii


Dacă sunteți pasionați de dans, atunci cu siguranță veți dori să participați la Timișoara Open Championship, un concurs internațional de dans cu tradiție organizat de Clubul Magnum Team. În anul 2023, când Timișoara este desemnată Capitala Europeană a Culturii, orașul va găzdui Cupa Europeană de Standard pentru Adulți, un prestigios eveniment de dans.

Competiția va avea loc la Complexul Senator pe data de 10 septembrie și va aduna dansatori de prim rang din 20 de țări europene, inclusiv Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia, Spania, Ucraina și România.

Participanții la această competiție vor dansa în stilurile de vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step, luptându-se pentru câștigarea Cupei Europene la categoria Adulți Standard pentru anul 2023.

Competiția începe la ora 8 dimineața și se va desfășura până la ora 22 seara, iar galele pe categorii vor începe la ora 18.

Programul cuprinde categorii de vârstă și de nivel de clasare, de la copii la adulți, de la debutanți la nivel internațional, inclusiv WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard și DSE Children Grand Prix. În plus, evenimentul va oferi publicului momente speciale, emoționante și surprize, precum și o celebrare a unei cariere de succes în domeniul dansului.

”De fiecare dată când am organizat competiții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum, o nouă generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia”, a precizat Diana Avram, de la Magnum Team.

Acest eveniment este inclus în cadrul programului "Promovarea Sportului de Performanță" prin proiectul "Performanța și excelența în dansul sportiv național și european 2023", care beneficiază de finanțare din partea Consiliului Județean Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005320 (s)