News Flash:

Aquatim lucrează intens!

Care este starea lucrărilor pe străzile din Timișoara

5 Septembrie 2023
174 Vizualizari | 0 Comentarii

Iată starea lucrărilor pe străzile din Timișoara, desfășurate de Aquatim cu fonduri europene, pentru săptămâna 4-8 septembrie 2023:

TIMISOARA NORD - LOT 1

Calea Aradului: Se va finaliza legătura dintre conducta nouă și cea veche la intersecția cu strada Amurgului. Se va turna beton în zonele afectate de legături în intersecția cu strada Miresei, urmată de lucrările de asfaltare.
Calea Torontalului: Vor avea loc lucrări de asfaltare pe tronsonul benzinăriei Aral până la subtraversarea sensului giratoriu, apoi se va turna asfalt pe tronsonul dintre strada Felix și sensul giratoriu Alexandrescu. De asemenea, se vor efectua legăturile dintre conducta nouă și cea veche pe Calea Torontalului la intersecția cu strada Grigore Alexandrescu, strada Felix și strada Artur Rubinstein.
Strada Gării: Se continuă execuția conductei de fontă D800 pe tronsonul Șantier Pasaj Solventul - strada Nufărului. De asemenea, se va executa căminul de vizitare și se vor monta vanele pe strada Gării, la limita șantierului Pasaj Solventul.
Strada Balta Verde: Se continuă lucrările de reabilitare a conductelor de canalizare PAFSIN D400.
TIMISOARA NORD - LOT 2

Strada Aristide Demetriade: Se va efectua proba de presiune pe conducta de fontă D400 nouă la intersecția cu Divizia 9 Cavalerie, urmată de umpluturi. De asemenea, se vor realiza legăturile între conducta nouă și cea veche pe strada Aristide Demetriade D160 la intersecția cu strada Stuparilor și strada Foișor.
Strada Avram Imbroane: Se continuă lucrările la conducta de serviciu PEID D160, inclusiv proba de presiune și umpluturi. Vor fi executate, de asemenea, branșamente de apă pe conducta nouă D160.
Bulevardul Take Ionescu: Se continuă execuția conductei PEID D315 pe partea din fața Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în zona fostului sediu STPT. Vor fi montate căminele de vizitare aferente subtraversării liniilor de tramvai de la sediul STPT.
Strada Simion Bărnuțiu: Se va asfalta intersecția cu Samuil Micu.
Strada Topologului: Se continuă lucrările de refacere a trotuarelor în spatele blocurilor.
Strada Lugojului: Se continuă lucrările la rețeaua de canalizare PAFSIN.
TIMISOARA SUD - LOT 2

Strada Surorile Martir Caceu: Se lucrează în continuare la conducta de fontă D1000 și la conducta de serviciu D225, inclusiv branșamente și hidranți (conducta de serviciu D225 se reabilitează suplimentar din cauza uzurii mari). De asemenea, se vor realiza legăturile între conducta nouă D225 și cea veche pe strada Martir Caceu.
Strada Ulpia Traiana: Se continuă lucrările la conducta de fontă D600 de la Musicescu spre Mureș, împreună cu refacerile sistemului rutier pe strada Musicescu.
Strada Ecaterina Teodoroiu (Rovine): Se continuă lucrările la conducta de fontă D500.
Strada Petru Rareș: Se continuă lucrările la refacerile sistemului rutier (a fost turnat stratul de binder, iar săptămâna viitoare se va turna stratul de uzură).
Strada St. O. Iosif: S-a finalizat săpătura la rețeaua de canalizare care nu poate fi reabilitată prin metoda de cămășuire (tronsonul lângă liniile de tramvai). Se vor efectua lucrări de hidrocurațare, inspecție și diagnoză CCTV a rețelei de canalizare, împreună cu lucrări la căminele de racord de canalizare.
TIMISOARA SUD - LOT 3

Strada Sf. Ap. Petru și Pavel: Se lucrează la rețeaua de canalizare de la strada Constantin cel Mare către strada Holdelor.
Strada Constantin cel Mare: Se execută prin metoda de cămășuire racordurile de canalizare.
Aquatim publică închiderile aferente acestor șantiere pe site-ul oficial www.aquatim.ro și pe pagina lor de Facebook, pentru a menține locuitorii din Timișoara la curent cu stadiul lucrărilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004623 (s)