News Flash:

Invitație pentru publicul timișorean!

În perioada 7-10 septembrie, are loc cea de-a treia ediție din 2023 a EXPO MOBILA Timișoara

5 Septembrie 2023
185 Vizualizari | 0 Comentarii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită locuitorii din Timișoara la a treia ediție a Expoziției de Mobilă Timișoara, un eveniment național dedicat industriei mobilei, care vizează atât persoanele interesate să achiziționeze piese de mobilier, cât și companiile contractante.

La această ediție a expoziției vor fi prezentate o varietate de piese de mobilier, inclusiv unele unice, cu accent pe multiplele opțiuni de decor pentru living, paturi și saltele cu funcționalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor. De asemenea, vor fi expuse peste 100 de modele de canapele în tendințele anului 2023.

Unul dintre expozanți subliniază importanța confortului în designul interior și al pieselor de mobilier, mai ales în contextul schimbării stilului de viață și al lucrului de acasă sau al programelor flexibile. Un alt producător și exportator de mobilier prezintă piese curbe specifice anilor '70, care sunt foarte căutate de cumpărători.

Grupul producătorilor de canapele, colțare, fotolii și scaune va expune piese cu colțurile rotunjite, apropiate de formele naturale, care creează un mediu intim și confortabil în camera de zi sau în grădină.

Canapelele vor fi disponibile în variante cu colțuri mari sau în combinații modulare, în culori la modă pentru 2023, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diferite nuanțe de bej, verde discret, albastru sau teracotă, și cele mai variate texturi. Nuanțele de cărămiziu și portocaliu sunt de asemenea foarte căutate, iar portocaliul și teracota sunt folosite ca accente și în designul pereților.

O companie spaniolă, prezentă pentru a doua oară la Timișoara, va expune o gamă largă de modele de canapele, colțare și fotolii modulare care beneficiază de cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Compania vine cu numeroase oferte speciale pentru vizitatori, inclusiv transport și montaj gratuit pentru produsele achiziționate și reduceri generoase de până la 35% pe perioada expoziției.

Expoziția adună 12 producători români din diverse orașe (Timișoara, Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca) și din Republica Moldova, alături de importatori cunoscuți din industria mobilei.

Programul de vizitare este următorul: joi-sâmbătă, între orele 10:00-20:00, și duminică, între orele 10:00-18:00.

Intrarea este liberă pentru toți cei interesați să exploreze oferta bogată de mobilier prezentată la expoziție.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006288 (s)