News Flash:

O premieră pentru orașul de pe Bega!

Timișoara ar putea să aibă parc sportiv cu facilități multiple

6 Septembrie 2023
160 Vizualizari | 0 Comentarii

Se planifică construirea unui complex sportiv și parc în Timișoara, ceea ce ar reprezenta o premieră pentru oraș. Locația propusă pentru acest complex este intersecția dintre Calea Bogdăneștilor și strada Ion Rațiu.

În prezent, se inițiază procedurile pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru acest proiect. Complexul sportiv ar urma să includă un teren multifuncțional pentru fotbal și handbal, un teren de tenis, facilități pentru ping pong, piste de alergare, un teren de baschet și alte dotări similare.

”La finalul săptămânii trecute am făcut o propunere ce va aduce în mod cert bucurie timișorenilor din zona Căii Bogdăneștilor: înaintarea actelor pentru studiul de fezabilitate și amenajarea unui parc cu tematica sportivă la intersecția străzilor Calea Bogdăneștilor cu Ion Rațiu. Va fi cel mai complex parc de acest fel și, evident, o premieră a Timișoarei, având o suprafață de teren de 8 800 mp. În tematica de proiectare am solicitat să existe minimum un teren multifuncțional de fotbal/handbal, un teren de tenis (ambele din tartan), mese de tenis de masă, culoare de alergare în jurul parcului, mese de teqball (masă curbată pe care se joacă mingea de fotbal) și padel, un teren de baschet și, evident, tot ce nevoie într-un asemenea areal: grupuri sanitare, cișmele cu apă potabila, sistem irigare gazon, trotuare, zone verzi”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.


În prezent, se poartă discuții despre achiziționarea unui studiu de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru acest complex sportiv și parc. Planificarea prevede organizarea unei licitații pentru execuția lucrărilor la începutul anului viitor, cu condiția obținerii aprobării din partea aleșilor locali.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004689 (s)