News Flash:

Ozzy Osbourne va suferi o nouă operație majoră. Soția cântărețului, Sharon, a făcut dezvăluirea

14 Iunie 2022
311 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T093034 489

Ozzy Osbourne o să fie supus unei noi opereții majore. Soția cântărețului, Sharon, a anunțat că acesta va ajunge din nou pe masa de operație, luni, dar nu a specificat dacă intervenția are legătură cu problemele pe care le are la gât de aproape două decenii.

Celebrul Ozzy Osbourne va suferi o nou operație majoră, luni. Soția lui, Sharon, a dezvăluit că va fi o intervenție chirurgicală dificilă, în cadrul unei apariții în emisiunea britanică Talk TV.

Ozzy Osbourne, o nouă operație majoră

Starul de 73 de ani duce o luptă cu problemele la gât, provocate de un accident de ciclism, de aproape 20 de ani. Cu toate acestea, natura procedurii medicale la care va fi supus este încă necunoscută în acest moment.

"Va avea o operație majoră luni și trebuie să fiu acolo. Chiar o să determine restul vieții sale.”, a declarat Sharon Osbourne.

În mai, cântărețul dezvăluia că va mai avea nevoie de operții la nivelul gâtului, pentru că starea lui este departe de a fi suficient de bună pentru a pleca în turnee.

"Sunt în așteptarea altor operații la nivelul gâtului. Nu pot să merg cum trebuie în perioada asta. Fac terapie fizică în fiecare dimineață. Sunt mai bine oarecum, dar departe de cum vreau să fiu pentru a putea să mă întorc la concerte”, dezvăluia Ozzy Osbourne, pentru revista Classic Rock, în mai.

A renunțat la alcool și droguri

Starul a mai vorbit și pe tema problemelor lui cu abuzul de substanțe. După decenii de probleme cu drogurile și alcoolul, Ozzy a decis să renunțe la substanțe, iar acum are 8 ani de când nu mai consumă.

Problemele sale cu gâtul s-au agravat după un accident casnic. El a căzut la duș și și-a dislocat șuruburile metalice din coloana vertebrală, pe care le avea după accidentul de ciclism. O operație la gât, din cauza urmărilor, a suferit și în octombrie. De asemenea, artistul se luptă și cu boala Parkinson.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006559 (s)