News Flash:

Alexandra Stan a dat cartile pe fata. Are sau nu vedeta operatii estetice. „Fara sa stau prea mult pe ganduri... ”

10 Iunie 2022
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra

Alexandra Stan este una dintre cele mai sincere si asumate artiste de la noi. Constanteanca a renuntat de multe ori la haine si la inhibitii, iar cei care i-au apreciat pozele au observat ca vedeta are un corp fara cusur. Gurile rele au acuzat-o chiar ca ar fi recurs la operatii estetice si ca nu are curajul sa recunoasca. Alexandra nu a stat prea mult pe ganduri si a oferit un raspuns care, spera ea, sa ii lamureasca pe toti.

„Nu am, deocamdata, dar nu spun nu. Daca voi simti nevoia de o modificare, voi face asta fara sa stau prea mult pe ganduri. Important e sa fim fericiti cu alegerile noastre”, a declarat Alexandra Stan, pentru ego.ro

Alexandra Stan a trait in ultimele luni cat nu traiesc altii intr-o viata. Artista a participat la una dintre cele mai dure competitii in Republica Dominicana, s-a casatorit si a si divortat. Toate astea, cumulate cu stresul si oboseala au condus-o pe Alexandra in pragul unei boli autoimune.


Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate artiste de la noi. Constanteanca nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, ba mai mult, considera ca sinceritatea a ajutat-o in multe situatii critice. Recent, artista a fost invitata in podcastul lui Goijira, acolo unde au vorbit despre subiecte tabu, despre obstacole in viata si cariera, dar si despre puterea de a merge mai departe. Alexandra a recunoscut, in premiera, ca sufera de o boala autoimuna care o impiedica sa se exprime liber si, tocmai din cauza asta, are de gand sa intre in gasca artistilor care au si podcast.


„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am imbolnavit de glanda, pentru ca nu am mancat si din cauza stresului. Am Tiroidita Hashimoto, este o boala autoimuna, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care ii produce glanda. Asta se intampla daca esti stresat sau iti scade imunitatea.


Fiecare organ din corpul nostru si fiecare boala are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizeaza in functie de problemele emotionale, de traumele pe care le-ai avut. Aici este chackra comunicarii, vorbirii. Eu multi ani aveam impresia ca nu pot sa ma exprim. Am avut senzatia asta multi ani, ca nu pot sa ajung la oameni, de-asta vreau sa-mi fac un podcast, ca sa vorbesc.


Eu am fost la doctor si mi-a spus doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an si daca fac oricum pot sa imi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare. As putea sa mor daca as face asta. Astept momentul potrivit fara sa-mi pun viata in pericol.”, a spus Alexandra in podcastul lui Gojira.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006919 (s)