News Flash:

Andreea Esca, vestea ca i-a socat pe fani. Ce boala ii da batai de cap, zilnic, prezentatoarei

10 Iunie 2022
465 Vizualizari | 0 Comentarii
Esca

Andreea Esca nu are nevoie de prea multe prezentari. Vedeta este de ani buni la pupitrul stirilor de la PRO TV si este una dintre cele mai longevive prezente in acest domeniu. Chiar daca prezentarea stirilor presupune o anumita rigurozitate, Andreea a glumit mereu cu fanii de pe social media si i-a tinut la curent cu tot ceea ce face. Recent, Andreea Esca a impartasit cu fanii ei de pe Facebook unul dintre cele mai mari secrete ale ei.

Andreea Esca a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul de astazi. Prezentatoare jurnalului de la PRO TV a stiut din prima ca vrea sa faca cariera pe sticla si se pare ca a intuit bine ce traseu profesional trebuie sa urmeze. Recent, Andreea Esca le-a povestit fanilor unul dintre cele mai amuzante momente din copilaria ei. Vedeta simtea ca nu mai vede bine, dar mama ei a refuzat vehement ideea de ochelari. Intr-un final, dupa lungi discutii si incercari de convingeri, mama Andreei a cedat si i-a cumparat fiicei sale pereche de ochelari mult visata.

„Mamei mele nu i-au placut niciodata ochelarii. Eu, in schimb, cand eram in gimnaziu, am reusit sa o conving ca nu vad bine la tabla doar ca sa-mi ia niste ochelari cu rame roz.

Intre timp am descoperit si o mica miopie care m-a insotit toata viata. Si am ramas fan ochelari, chiar daca la jurnal port lentile de contact, ca sa nu stea nimic intre noi', a dezvaluit Andreea Esca pe pagina ei de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006386 (s)