News Flash:

Cum reușesc Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, soțul ei, să se înțeleagă atât de bine. Cei doi sunt împreună de 10 ani: „Ăsta e secretul”

14 Iunie 2022
340 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T092706 521

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, soțul ei, reușesc de fiecare dată să se înțeleagă foarte bine. Cei doi au împreună două fetițe, iar actrița este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cei doi părinți sunt împreună de 10 ani, iar vedeta a vorbit despre care este secretul unei relații de succes.

Pentru VIVA!, Laura Cosoi a vorbit despre secretul unei relații de succes. Actrița și Cosmin Curticăpean, soțul ei, sunt împreună de 10 ani și au două fetițe împreună, iar al treilea copil este pe drum.

Cum reușesc Laura Cosoi și soțul ei să se înțeleagă atât de bine, după 10 ani de relație

Laura Cosoi este extrem de fericită cu Cosmin Curticăpean, soțul ei. Chiar dacă sunt de 10 ani împreună, cei doi se simt ca în primii ani de relație și văd viața la fel de frumoasă cum era și atunci. Ei fac activități noi mereu împreună și nu se satură niciodată unul de celălalt.

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele. Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…”, a spus actrița.

Vedeta spune că secretul unei relații de succes este să faci compromisuri. Cei doi au lăsat unul de la celălalt atunci când a fost nevoie, iar relație lor a mers ca pe roate, ei reușind mereu să se înțeleagă foarte bine.

„Am făcut compromisuri. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… (râde) cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva. Important e că îl iubești pe omul de lângă tine, îi vrei binele, nu vrei să sufere, ești atent la detalii, la surprize și la ce-i face plăcere. Ăsta e secretul”, a completat vedeta.

Cei doi părinți sunt împreună de 10 ani

Laura Cosoi a precizat că există și între ei mici certuri, cum există în orice relație, însă le rezolva imediat și încearcă să lucreze de fiecare dată la relația lor de cuplu, să găsească mereu rezolvări în aceste certuri.

„Trebuie să nu uiți nicio secundă și să lucrezi la relația asta de cuplu, indiferent de cât ești de pierdut câteodată sau de împrăștiat. Sunt conflicte, normal, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună. Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba”, a declarat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006556 (s)