News Flash:

Cântărețul american Toby Keith, diagnosticat cu cancer la stomac

14 Iunie 2022
324 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T092857 329

Cântărețul american de muzică country Toby Keith a dezvăluit că suferă de cancer la stomac. Starul a împărtășit cu fanii săi că luptă cu boala de jumătate de an, timp în care a făcut chimioterapie și a fost supus unor operații.

Toby Keith a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer la stomac. Cântărețul american de 60 de ani le-a vorbit fanilor lui despre problemele sale de sănătate în cadrul unor postări pe rețelele de socializare.

Cântărețul american Toby Keith duce o luptă cu cancerul la stomac

„Toamna trecută am fost diagnostticat cu cancer la stomac. Am petrecut ultimele șase luni făcând chimioterapie, radiații și operații. Pănâ acum totul merge bine. Am nevoie de timp să respir, să mă recuperez și să mă relaxez. Vreau să petrec acest timp cu familia mea, dar o să-mi văd fani mai devreme decât mai târziu. Abia aștept.”, a transmis starul country Toby Keith.

După anunțul său, Târgul din Ohio a anunțat că a fost anulat concertul lui Keith din 28 iulie. În acest moment nu se știe dacă alte concerte vor fi amânate sau reprogramate, dar artistul a cântat și după diagnostic, în perioada în care primea tratament și în timpul procesului de recuperare.

Keith este un vechi susținător al familiilor care se confruntă cu diagnosticul de cancer și a ajutat la fondarea grupului nonprofit Ally's House în 2004. Această organizație ajută copiii cu cancer și familiile lor din Oklahoma.

Urmând modelul fundației Ally's House, cântărețul a creat Fundația Toby Keith, în 2006, pentru „a încuraja fericirea și sănătatea pacienților pediatrici cu cancer”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)