News Flash:

Andreea Balan este pregatita sa imbrace, din nou, rochia de mireasa. Cine i-a furat inima de data asta

10 Iunie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Andreea Balan a traversat o perioada destul de tumultoasa din punct de vedere sentimental. Artista a trecut printr-un divort destul de complicat cu George Burcea si nici relatia cu Tiberiu Argint nu a avut un final fericit. Acum, Andreea a plecat in „America Express” tocmai pentru a-si face ordine in ganduri.

Andreea Balan a crescut sub ochii fanilor si aproape ca nu a exista aspect al vietii sale care sa nu fie disecat in public. De data asta, vedeta a decis sa schimbe foaia si nu vrea sa mai vorbeasca niciodata despre relatiile ei in public. Andreea considera ca este mult mai fericita de cand este mai secretoasa si crede ca unul din dezavantajele vietii de persoana publica este acesta. Jurata de la Antena 1 nu exclude nici posibilitatea imbracarii, din nou, a rochiei de mireasa, mai ales ca acum este curtata de un barbat puternic.

„Statusul meu relational nu il voi mai discuta public. Consider ca este suficient cat s-a stiut si discutat in trecut despre relatiile mele de iubire. E momentul sa imi traiesc iubirea departe de presa si de public. (...) Da, sunt curtata, iar un barbat puternic care stie ce vrea nu se lasa intimidat de statutul meu”, a marturisit Andreea Balan, pentru viva.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005055 (s)