News Flash:

Detaliul care o da de gol pe Anamaria Prodan. Sexy impresara se mai gandeste la Reghe, iar dovada este chiar in dormitor

10 Mai 2022
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt la cutite inca de cand antrenorul a depus actele de divort. Cei doi nu se mai inteleg deloc si aproape ca nu rateaza nicio ocazie pentru a arunca unul in altul cu sageti otravitoare. Totusi, se pare ca Anamaria nu este atat de inversunata pe fostul ei partener, iar dovezile vorbesc de la sine.

Anamaria Prodan a scapat, intentionat, un detaliu care i-a lasat pe multi cu gura cascata. In timp ce spune ca nu mai vrea sa auda de fostul ei partener si ca este cel mai rau tata pentru copiii ei, la polul opus, in spatele usilor inchise, se pare ca inca se mai gandeste la el. Nu o spunem noi, ci dovezile care vorbesc de la sine. Se pare ca Anamaria are lenjeria personalizata, dar nu doar cu numele ei, ci si cu al lui Reghecampf. Astfel, de fiecare data cand intra in camera isi aminteste de fostul ei sot.

Anamaria Prodan pare ca a reusit sa treaca peste momentele dificile pe care le-a intampinat dupa ce a decis sa divorteze de Reghecampf. In podcast-ul ,,Fita cu Adita”, Anamaria Prodan vorbeste pentru prima data despre noul iubit.

Vedeta a recunoscut ca iubeste din nou, gasindu-si un partener dept de statutul ei. Vedeta a declarat ca este indragostita de un nou barbat. ,,Este dintr-o alta lume, foarte de sus. Da, imi place foarte tare cineva si ma asteapta pana divortez„, au fost vorbele Anamariei Prodan despre actualul partener. 

Impresara a declarat ca viitorul iubit sau sot, trebuie sa fie un tata ideal pentru cei trei copii ai sai. ,,Daca nu este perfect pentu copiii mei. Viitorul meu sot, sau iubi. Daca nu-si iubeste copiii, daca nu simt ca va face orice pentru copiii mei, n-are nicio sansa.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006637 (s)