News Flash:

Cum a reusit Andra sa slabeasca 15 kilograme in 4 luni. Sotia lui Catalin Maruta a renuntat la cateva alimente importante

10 Mai 2022
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra a fost de foarte multe ori pusa la zid de fanii care au criticat-o pentru acest lucru, dar nici intrebarile legate de o posibila sarcina nu au lipsit din peisaj. Acum, sotia lui Catalin Maruta a vrut sa le transmita tuturor ca a urmat la un moment dat o dieta destul de stricta si ca in patru luni a reusit sa slabeasca 7 kilograme.

Andra a avut o perioada in care nu a fost in cea mai buna forma a ei, mai ales ca a fost intr-o continua vacanta de la inceputul pandemiei. Desi a fost intrebata de mute ori daca nu cumva este vorba de o sarcina, Andra si-a asumat mereu ca este vorba doar despre cele cateva kilograme pe care le are in plus. Sotia lui Maruta nu s-a dat batuta, iar dupa sarbatori a fost mai motivata ca niciodata sa slabeasca.

Dupa prima sarcina, Andra a tinut o dieta destul de stricta cu ajutorul careia a reusit sa slabeaca 15 kilograme. Artista renuntase in acel timp la bombele calorice si incepuse sa consume doar cereale, rosii, oua si branza in cantitati mici. La toate acestea, Andra a mai inclus in meniu si supe, pulpe de pui la gratar sau la cuptor, iar dupa ora 18 consuma doar lichide. Acum, planul de atac a fost diferit.

„Trebuie sa iti marturisesc, ca m-a vizitat una dintre surorile mele exact inainte de 1 Decembrie, am vazut ca a slabit in momentul acela vreo sase-sapte kilograme si am zis ca daca ea poate si eu pot. Asa ca de la 1 Decembrie m-am apucat sa tin o dieta, vorba vine dieta, pentru ca nu este vreun regim special. Practic am injumatatit mancare pe care o consumam intr-o zi", a mentionat artista.

Andra mananca in fiecare dimineata la micul dejun branza, rosii, cereale si un ou. Pentru masa de pranz opteaza pentru o ciorba, pulpe la gratar sau la cuptor, piept de pui si salate, iar dupa ora 18 nu mai consuma nimic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005000 (s)