News Flash:

Olivia Steer, amendata cu 5.000 de lei dupa ce s-a legat de subiectul vaccinarii. Ce a putut sa spuna sotia lui Andi Moisescu

4 Februarie 2022
577 Vizualizari | 0 Comentarii
Olivia Steer

Olivia Steer este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care promoveaza alimenatia raw vegana si lupta impotriva vaccinarii de orice fel.

Sunt cativa ani de cand Olivia Steer apare la diverse emisiuni tv doar pentru a vorbi despre lupta ei impotriva vaccinarii, a “otravirii” corpului cu seruri de orice fel. Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu, este o promotoare a unui stil de viata extrem de sanatos.

Olivia Steer este in razboi cu autoritatile care vot sa impuna vaccinarea, cu Raed Arafat care sustine campaniile de imunizare, cu medicii oncologi, care promoveaza chimioterapia, dar lista nu se sfarseste aici.

Ei bine, zilele trecute, Olivia Steer si-a uimit si o parte din fani cu o declaratie controversata in care da de inteles ca vaccinarea nu este deloc asa cum o prezinta specialistii. Pentru afirmatiile ei nefondate, Olivia s-a ales cu o amenda de toata frumusetea din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru o postare care punea alaturi „evreii gazati la Auschwitz” si „comorbiditatile” pacientilor COVID:

„Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fosta Steer): „intrebarea serii: evreii gazati la Auschwitz aveau comorbiditati, nu-i asa?” reprezinta fapta de discriminare si incalca dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) si art. 15 din O.G. 137/2000, republicata”, se arata in comunicatul CNCD.

Olivia nu este la prima abaterea de acest gen. Anul trecut, sotia lui Andi Moisescu a avut interdictie de la a mai folosi Facebook-ul tot din cauza propagarii de astfel de mesaje instigatoare. Se pare ca nu si-a invatat lectia, iar acum va trebui sa plateasca amenda pentru a nu crea alte probleme.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006521 (s)