News Flash:

Irina Tanase l-a uitat pe Liviu Dragnea. Cine i-a facut deja ochi dulci frumoasei blondine

4 Februarie 2022
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Tanase

La inceputul lunii decembrie, Liviu Dragnea si Irina Tanase ar fi decis sa puna punct relatiei, dupa ce fostul lider PSD ar fi vazut un filmulet trucat cu partenera sa in timp il insela chiar cu un fost iubit. Astfel, si-a facut bagajul si a decis sa plece de acasa, in urma cu doar cateva zile. De atunci, Irina Nastase, nu a mai putut lua legatura cu el.

Irina Tanase, considerata deja fosta iubita a lui Liviu Dragnea, l-ar fi inselat pe partenerul sau de viata, dupa ce a avut mai multe discutii intime cu Paul, presupusul ei amant. Potrivit cancan.ro, Irina si Paul si-au dat mai multe intalniri de-a lungul timpului, si chiar au fost protagonistii unor discutii cu mesaje deocheate. Initial, Irina Tanase a negat cu vehementa ca ea si Liviu Dragnea nu mai formau un cuplu si ca ar fi fost surprinsa de acesta cu un alt barbat, mai exact fostul ei iubit.


„Pai, eu am o relatie cu Liviu de atat de multi ani incat fostul meu iubit cred ca este si casatorit si are si copii, asa ca nu avea cum sa ma prinda cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit si nici nu ne-am despartit. Nu stiu de unde ati auzit dumneavoastra chestia asta… Imi pare rau…”, a fost reactia ei.
Fosta iubita a lui Liviu Dragnea a fost fotografiata de echipa de paparazzi a publicatiei Cancan la intrarea intr-un atelier de creatie vestimentara specializat pe rochii pentru evenimente speciale.

Atunci cand a iesit de acolo, blondina tinea in brate un buchet imens de flori, iar cei care au vazut imaginile cred ca este vorba tot despre fostul ei iubit care încearca sa o recucereasca de cand nu mai este cu Liviu Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005336 (s)