News Flash:

Oana Zavoranu, mandra de jobul ei de la primarie. Ce salariu va primi aceasta pentru functia ocupata?

12 Noiembrie 2021
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a prins un loc de munca la care altii viseaza ani buni. Querida este cea mai noua angajata la primaria condusa de Piedone si de abia asteapta sa intre in forta. Oana a promis ca va face ordine si, la cat de expansiva o stiu fanii, nu este deloc exclus sa se tina de cuvant.

Oana Zavoranu a facut-o si pe asta! Querida a dat faima de pe Youtube pentru un program full-time la o institutie publica. Oana a primit o oferta din partea primarului sectorului 5, Piedone. Fanii au fost uimiti sa auda de o asemenea schimbare, tocmai in ceea ce o priveste pe Oana. La noul ei job, Oana va fi responsabila de departamentul de Comunicare al Primariei Sectorului 5. Bruneta va ocupa functia de director si deja si-a luat in serios noul job. 

Jobul de birou nu i se potriveste, dar promite ca se va adapta si va face orice ca lucrurile sa mearga ca pe roate. Contrar tuturor asteptarilor, Oana va face acest lucru gratuit, fara sa primeasca un leu din banii administratiei publice. Vedeta a declarat asta in exclusivitate pentru reporterii XNS.

”Cu zambetul pe buze si cu incredere in mine, eu nu sunt angajatul primariei, eu nu sunt platita, nu sunt remunerata, nu ajung la Oana Zavoranu in buzunar bani publici. Pur si simplu consider ca am lucruri de spus, de facut, ma voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce inseamna mass-media, showbiz”, a spus Oana Zavoranu la Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005946 (s)