News Flash:

Larisa Udila vrea sa-si puna silicoane, iar fanii au sarit deja cu gura pe ea

12 Noiembrie 2021
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila este pusa pe fapte mari. Bruneta s-a saturat sa fie criticata ca nu mai arata ca inainte de sarcina, asa ca a decis sa apeleze la metoda cea mai rapida.

Fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!” se confrunta de ceva vreme cu multe critici din partea celor care o urmaresc. Aceasta este pusa la zid din cauza ca acum este “mai pufoasa” si nu mai arata ca la inceput, cand facea furori la shootinguri si nu numai. 

 

Larisa si-a asumat mereu ca mai are mult de lucru pana va ajunge la dimensiunile dorite, dar, in acelasi timp a si recunoscut ca metabolismul nu o ajuta deloc. Oricat sport ar face si indiferent de dieta alimentara pe care o adopta, kilogramele se topesc foarte greu. Mama lui Milan a spus va face tot posibilul pentru a ajunge la dimensiunile dorite, dar pana atunci va recurge la metoda mai simpla si mai eficienta. 

 

Sotia lui Ogica a nascut acum cateva luni un baietel si cum perioada de alaptat este pe final, Larisa si-a propus sa apeleze la bisturiul medicului. Mamica lui Milan vrea sa isi puna silicoane si le-a comunicat asta si fanilor care nu s-au aratat prea incantati de decizie. Acestia nu sunt de acord cu planul Larisei, mai ales dupa ce zilele trecute anunta ca isi mai doreste un copil. Toate reactiile primite au fost legate de sanatatea ei si a celui mic care va aparea in viata ei in viitor.

 

Inca n-am nicio operatie, dar imi doresc din suflet sa imi pun implanturi mamare. Am doar acid in buze si urmeaza sa apelez la o noua interventie non-invaziva”, a spus bruneta pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007447 (s)