News Flash:

Oana si Viorel Lis, coplesiti de factura la curent. „E moartea lui”

16 Februarie 2022
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Viorel

Nu mai este niciun secret faptul ca in ultima perioada, preturile la facturi au explodat. Romanii nu mai stiu ce sa mai faca si cun sa achite sumele exorbitante. In timp ce Mihai Traistariu a decis sa plece in Dubai pentru a scapa de plata datoriilor, Oana si Viorel Lis au decis sa ramana in tara si sa se conformeze sistemului deficitar. 

Oana si Viorel Lis formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi au avut mereu o relatie de tipul „du-te, vino”, dar, pana la urma, au reusit sa treaca peste toate obstacolele. Oana si fostul edit al Capitalei au decis sa nu se mai certe, mai ales ca au ajuns deja la maturitatea maxima a relatiei, iar acum au alte probleme carora trebuie sa le faca fata.

Desi a fost la carma Capitalei ani buni, Viorel nu are tocmai o pensie mare. Cu acei bani sunt nevoiti sa traiasca de la luna la luna, mai ales ca Oana nu produce bani multi din pasiunea ei, psihologia. Cum pensia lui Lis nu depaseste 3200 de lei, cei doi se vad nevoiti sa taie de pe lista anumite mofturi si sa se gandeasca la factura la curent care nu este deloc una mica.

„Noi nu sarbatorim Valentine`s Day, noi sarbatorim cand vine pensia! Cat a venit factura? Pai, crezi ca o platesc? Daca am bani platesc, daca nu, nu, saptamana viitoare. Intr-adevar se simte la buzunare. S-a scumpit viata foarte mult.

Trebuie sa cautam solutii ca de la Guvern nu prea vin! Pe 19, de ziua lui, il scot pe Viorel la pacanele, moartea lui! Nu a mai iesit saracul din casa de nu mai stie cand!”, a declarat Oana Lis, potrivit pentru click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007272 (s)